Avto
10 ogledov

Audiji postajajo dolgočasni?

Audi A6 avant Gregor Prebil
Visoki predstavnik Audija Wolfgang Dürheimer je v intervjuju za nemško avtomobilistično revijo Auto, Motor und Sport Magazine zatrdil, da si njihovi modeli v prihodnje ne bodo tako podobni kot zdaj.

S tem se je odzval na kritike, da je razlikovanje med modeli na cesti skoraj nemogoče in da se njihova vozila razlikujejo le še v dolžini. "Slišal sem kritike iz tujine, ki imajo osnovo," v intervjuju pravi Dürheimer. Predstavnik Audija zagotavlja, da bo v prihodnje drugače, saj so se doslej posvečali predvsem učinkovitosti.

Audija A4 in A6 imata veliko primerljivih stilskih elementov z večjim modelom A8, družijo jih veliko bolj družinske linije kot modele znamke BMW in Mercedes-Benz, kar je na nekaterih trgih povzročilo kritike.

Dürheimer je zato najavil, da se bodo Audijevi oblikovalci "učili" od znamk, kot sta Bentley in Bugatti, ki sta obe v lasti skupnega koncerna Volkswagen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.