Avto
2 ogledov

In varčni vozniki bodo ...

Slovenci se radi vozimo z avtomobili. (Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Izmed množice prijav smo izžrebali štiri tekmovalce za varčnega voznika. Petega bomo izžrebali izmed gledalcev v Kopru.

Da je zanimanje za tekmovanje, v katerem Žurnal24 v sodelovanju z Opel Slovenija išče najbolj varčnega voznika, izjemno, priča podatek, da smo za drugi krog tekmovanja prejeli več kot 2.700 prijav. Izžrebana četvorica so: Marjan Perko, Branko Grahovar, Ivo Jamnik in Ivo List.

Iščemo še petega voznika!
Tekmovalnih opel cors ecoflex pa ni le štiri, temveč pet. In za peti volan bomo posadili gledalca, ki ga bomo izžrebali izmed tistih, ki se bodo udeležili tekmovanja. To bo potekalo v soboto, 16. 1. od 9. ure dalje pred Taverno v središču Kopra. Žreb petega tekmovalca bo ob 10. uri.

Jutri vam bomo izdali, koliko je bila povprečna poraba inštruktorja varčne vožnje Tilna Holynskega na primorski trasi.

Tekmovalna trasa bo tokrat zelo zanimiva, ne bodo manjkali klanci in hitri odseki, na katerih bodo morali vozniki pokazati vse svoje sposobnosti, če bodo želeli osvojiti prvo mesto. Na koncu bo v prvi vrsti štel rezultat porabe po potovalnem računalniku, če bo imelo več tekmovalcev isto porabo, bo štel čas, ki so ga porabili za celotno progo. Zmagovalec se bo uvrstil v finale, kjer se bo potegoval za prvo nagrado, trajno lastništvo opla corse ecoflex. Ostali finalisti bodo prejeli Garminove GPS naprave nüvi 1200.

Pridite pogledat, ne bo vam žal
Poleg tekmovalnega obljubljamo tudi pester spremljevalni program. Gledalci se boste lahko udeležili brezplačne delavnice varčne vožnjem, ki jo bo imel inštruktor Akademije dobre vožnje Tilen Holynski, preizkusili boste lahko vroči Oplov model astra, poskrbeli bomo tudi za zabavo najmlajših.

Tekmovanje so omogočili:

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

SPONZORJA AKCIJE

sponzor, var%C4%8Den voznik, garmin, nokian | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.