Avto
86 ogledov

Kaj zna Hyundai, mi pa ne?

winterkorn Youtube
Avtosaloni so odlična priložnost, da si vodilni možje avtomobilskih podjetij ogledajo, kaj je pripravila konkurenca. V Frankfurtu si je direktor Volkswagna Martin Winterkorn pobliže ogledal novo generacijo hyundaija i30.

Na spletu se je pojavil zanimiv videoposnetek, na katerem si prvi mož skupine Volkswagen Martin Winterkorn ogleduje konkurenta golfu, novi hyundai i30, ki na ceste zapelje prihodnje leto.

Posnetek jasno razkriva, da je Winterkorn navdušen nad tem, kar je videl, še posebej pa ga je pritegnilo neslišno prilagajanje volana. "Ročica za nastavitev volana ne proizvaja hrupa. BMW tega ni naredil, mi prav tako ne. Zakaj je to njim (Hyundaiu, op. p.) uspelo"? je Winterkorn vprašal glavnega oblikovalca Klausa Bischoffa. Bischoffov odgovor je bil kratek in jedrnat: "Imeli smo rešitev za to, a je bila predraga za proizvodnjo." Winterkorn je nadaljeval z raziskovanjem, komentiral pa je, da voznik ne vidi brisalnikov, in tudi to, da v najbolj opremljeni različici ogledalo nima funkcije samodejne zatemnitve. Na koncu je še z žepnim metrom s položaja voznika izmeril mrtvi kot.

Pogovor si lahko ogledate tudi v priloženem videu zgoraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.