Avto
0 ogledov

Kje se bodo vozile varčne corse?

Slikovita Gorenjska bo prizorišče četrtega izziva za Varčnega voznika. (Foto: An Žurnal24 main
Dobrih 85 kilometrov asfalta vseh mogočih kakovosti in naklonov čaka na izzivalce naše akcije Varčen voznik. Pohitite s prijavo!

27. marca bo v Kranju potekala četrto izmed petih predtekmovanj pred majskim finalom. K prijavi vabljeni vsi, ki se sami zase ali pred druščino radi pohvalite, kako malo "pije" vaš avto. Morda boste prav vi tisti zmagovalec finalne vožnje, ki bo v trajno last prevzel ključe opel corse ecoflex. Seveda pa so tudi ostale nagrade še kako lepe, ostali finalisti bodo prejeli Garminove GPS naprave nüvi 1250.

Prijavite se prek spletne aplikacije

Trasa bo zahtevna, saj bo zahtevala kar veliko znanja za vožnjo v klanec, strme spuste, speljevanje pred semaforji in vožnje z avtocestno hitrostjo.
Zmagovalec bo tisti par v petih opel corsah ecoflex, ki bo imel najmanjšo porabo. Če bosta taka dva, se bo štel končni čas.

Prijavnice prek naše spletne aplikacije pridno dežujejo, a ne pozabite, da imate čas za prijavo le še do torka, 23. 3. Če ne boste eden izmed štirih izžrebanih, pa nikar ne obupajte in se nam 27. 3. v Kranju pridružite na parkirišču pred Mercatorjevim hipermarketom na Primskovem. Tam bomo namreč izmed prisotnih izžrebali še peti tekmovalni par. Z nami bo tudi inštruktor varčne vožnje Tilen Holynski iz Akademije dobre vožnje, ki bo povedal, kako lahko svoj mesečni račun za gorivo zmanjšate do 25 odstotkov. Na razpolago za testne vožnje bo tudi pestra paleta Oplovih vozil, tudi najnovejša astra.

Akcijo so omogočili

 


Sponzorja:

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.