Avto
1860 ogledov

Konec prihodnjega leta v Slovenijo prihaja zelo poseben avto

mitsubishi, honda, AC-Mobil,
1/9
MatijaJanežič
AC-Mobil, slovenski zastopnik znamk Honda in Mitsubishi, v novo leto vstopa s prenovljenim prodajnim salonom v Mariboru. Razkrili so, kaj vročega se obeta prihodnje leto.

AC-Mobil je prodajni salon na Ptujski cesti 132 v Mariboru sicer odprl leta 2002, ko je začel v njem prodajati avtomobile znamke Honda, ki so se jim čez nekaj let pridružili še mitsubishiji. Salon je sicer velik dobrih 300 kvadratnih metrov, poleg njega je tudi servisna delavnica s tremi dvigali, za blagovni znamki pa skrbi osem zaposlenih.

Mitsubishi ASX Novost pri nas Avto Dinamična posodobitev, izboljšana za mesta in hribovje

mitsubishi, honda, AC-Mobil, | Avtor: MatijaJanežič MatijaJanežič

S prenovo, ki je stekla oktobra, so salon uskladili s trenutnimi merili obeh znamk, obsegla pa je osvežitev zunanje in notranje podobe salona. Salon v Mariboru bo tudi zgled za prenovo ostalih prodajnih salonov podjetja AC-Mobil, ki jo bodo predvidoma zaključili do konca leta 2021.

Mitsubishi outlander PHEV Avto Po čem povprašujejo kupci? SUV, elektrika in štirikolesni pogon

Prihajajo elektrificirani modeli

Iz podjetja smo sicer na vprašanje o letošnjem poslovanju dobili odgovor, da bodo poslovni rezultati za leto 2091 znani šele januarja, a lahko rečejo, da sta obe njihovi znamki prodali okrog 400 vozil, prodajni cilji za prihodnje leto ps so še predmet pogajanj s principaloma znamk.

mitsubishi, honda, AC-Mobil, | Avtor: MatijaJanežič MatijaJanežič

Honda jazz Avto Novi jazz je napoved, kaj bo Honda v Evropi počela do leta 2025

Ugotavljajo tudi, da v prodajni paleti z izjemo poltovrnjaka mitsubishi L200 ni več mogoče naročiti dizelskih različic, se bo pa zato povečala ponudba elektrificiranih vozil. Mitsubishiju outlanderju PHEV in hondi CR-V hibrid se bodo namreč pridružili še honda jazz hibrid, priključno hibridna mitsubishija DGE engelberg tourer in NSE ter električna honda e.

mitsubishi, honda, AC-Mobil, | Avtor: MatijaJanežič MatijaJanežič

Honda E Avto Nova honda stavi na obliko. Kakšna bo cena?

Honda E | Avtor: Honda Honda

Hondo e bodo v Sloveniji predvidoma predstavili v drugi polovici prihodnjega leta. Kot pravijo, so prodajne količine še stvar pogajanj s principalom, domnevajo pa, da bodo prodali vse za slovenski trg namenjene honde e.

mitsubishi, honda, AC-Mobil, | Avtor: MatijaJanežič MatijaJanežič

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.