Avto > Mehanik leta
1252 ogledov

Mehanik, ki najraje rešuje kompleksne težave

1/6
Osebni arhiv
Predstavljamo kandidata za Mehanika leta 2019: Benjamin Rigač iz podjetja ACP d.o.o.

Benjamin Rigač je svoje srednješolsko izobraževanje, smer strojni tehnik, zaključil v Murski Soboti (Srednja poklicna in tehniška šola – SPTŠ). Po končanem izobraževanju se je zaposlil v podjetju ACP d.o.o., ki je pooblaščen serviser za vozila Peugeot, Honda in Mitsubitshi. V svojem vsakdanu opravlja poklic avtomehanika-specialista.

Kandidat za Mehanika leta 2019 Benjamin Rigač | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Mehanik leta 2018 Avto V čem so slovenski mehaniki boljši od nemških?

Pri svojem delu je zelo natančen in skrben, sam pa pravi, da je esencialen del njegovega vsakdana prav reševanje kompleksnih izzivov. Teh pri novodobnih avtomobilih ne manjka, saj so današnja vozila mnogo zahtevnejša kar zahteva celovit pristop pri vzdrževanju in popravilu. Kot mladi specialist svojo pozornost posveča predvsem novim tehnologijam, elektronskim komponentam in računalnikom, ki v modernih avtomobilih prav gotovo ne manjkajo. 

Kandidat za Mehanika leta 2019 Benjamin Rigač | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

13. Tehnološka konferenca Avto Mehaniku boste morali zaupati bolj kot kadarkoli do zdaj

Podjetje ACP d.o.o. je v pomurski regiji prisotno s Peugeot servisom že kar 27 Let. Lahko se ponašajo z dolgoletno tradicijo in odlično vizijo. To potrjujejo številne nagrade, ki so bile podeljene, štiri krat za najboljši Peugeot servis v Sloveniji in mnogo zadovoljnih kupcev. Za prihodnost jih ne skrbi, saj verjamejo, da prinaša številne izzive. Trend nakazuje veliko porast električnih in hibridnih vozil, zato podjetje že ponuja štiri najnaprednejše električne polnilne postaje, ki zagotavljajo kontrolirano in optimalno polnjenje omenjenih vozil.

Kandidat za Mehanika leta 2019 Benjamin Rigač | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Dirkalni peugeot 306 maxi Mehanika leta 2018 Anžeta Sokliča Avto Vsak tretji slovenski dirkač je mehanik

Kot so zapisali, nova vozila predstavljajo številne novosti in izzive, zato se za ta namen izvajajo raznovrstna šolanja in strokovne delavnice. Poleg tega opravljajo tudi kleparsko ličarske storitve, tako, da stranka pri njih res dobi celovito storitev.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.