Avto
2326 ogledov

Na testni vožnji je želel ukrasti audija

Audi Q8 Saša Despot Audi Q8
39-letni Reginald Vaughn se je predstavil kot stranka, ki se zanima za nakup vozil znamke Audi. Med testno vožnjo je prodajalcu zagrozil, da bo streljal, če ne izstopi iz vozila.

Reginald Vaughn je 30. julija okoli 11. ure izbral vozilo za testno vožnjo v prodajalni avtomobilov v mestu Metairie v Louisiani. Na testni vožnji ga je spremljal uslužbenec podjetja. Med vožnjo je po poročanju nola.com Vaughn ustavil avto, segel za pas in uslužbencu rekel:

"Pojdi ven ali pa bom streljal." Uslužbenec, ki je verjel, da bo Vaughn potegnil za pištolo, je zgrabil voznika za roke in jih držal, medtem ko je Vaughn spet pospešil avto. Po krajšem prerivanju je uslužbencu uspelo ustaviti avto in začela sta se udarjati.

Ko je uslužbenec zavpil bližnjemu mimoidočemu, naj pokliče pomoč, je Vaughn skočil iz vozila. Policija ga je aretirala v bližnji kliniki za nujno pomoč, potem ko ga je druga priča videla, kako teče v stavbo. Ni jasno, ali je Vaughn dejansko imel pri sebi orožje.

Vaughn je bil obtožen ropa prve stopnje, varščina pa znaša kar 200.000 ameriških dolarjev. V času aretacije je bil na pogojni kazni. Priznal je krivdo za poskus vloma v vozila na letališču v New Orleansu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.