Avto
4361 ogledov

"Ne tako, premalo D vitamina dobiš ..."

Nevarni tovor na strehi PU Kranj
Ljudje smo res mojstri za vse, so pripisali gorenjski policisti.

Gorenjski policisti so obravnavali voznika manjšega kombiniranega vozila, ki je želel kar na strehi odpeljati nevarno in zelo težko armirno mrežo. Ob tem ni le močno presegel dovoljene obtežitve strehe, temveč mu je nevarni tovor z otrimi konicami segal daleč prek robov vozila.

"Ljudje smo res mojsti za vse. Vprašanje, kako se tole konča, če prileti v pešca, kolesarja, motorista, ...", so zapisali na PU Kranj. In dodali še en hudomušen komentar. 

Ljudje smo res 🛺mojsti za vse. Vprašanje, kako se tole konča, če prileti v pešca, kolesarja, motorista, ... 🙏S takim tipom avto-pergole se ne sme na cesto, pa še manj vitamina D dobiš, ker imaš senco nad sabo.

Objavil/a Policijska uprava Kranj / Police Directorate Kranj dne Ponedeljek, 02. november 2020
Komentarjev 4
  • Avatar praufo
    praufo 15:23 04.november 2020.

    ma dejnte no, prevozi dons niso več tako dragi, če maš solde za tele mreže, boš pa še nekaj dal za prevoz, sej te mreže bodo verjetno šle v beton, se pravi neka gradbena dela, ki niso zastonj ... ne ...prikaži več razumem zakaj tako šparat in to na račun varnosti, pa še policajev in še koga ... res nespametno

  • Žurnalček 10:24 04.november 2020.

    Jaz sem pripeljal na isti način enih 10 mrež samo popolnoma drugače naloženih. Tudi na sprednjem odbijaču je bila potpora v isti višini kot je bil prtljažnik . Vse skupaj ni širše , kot je širina kamiona in če imaš ...prikaži večš izpit za kamion , zraven pa še za tank , takšna vožnja ni noben problem .