Avto
413 ogledov

Novi center preverjenih rabljenih avtov pri nas

Emil Frey salon rabljenih vozil Žiga Intihar
Slovenija je bogatejša za novi center rabljenih vozil z zanesljivo zgodovino avtomobilov.

Emil Frey Avtocenter širi svojo dejavnost. V tako imenovanem avtomobilskem mestu v Ljubljani so dodali še Center rabljenih vozil. Center deluje pod preverjeno in uveljavljeno blagovno znamko Emil Frey Select, razteza pa se na površini več kot 2.000 kvadratnih metrov. Podoben center z enakim imenom in poslovnim modelom deluje tudi v Mariboru. 

Emil Frey Avto Švicarji v Ljubljani dokončujejo avtomobilsko mesto

Ljubljanski Emil Frey Select je največji center za odkup in prodajo rabljenih vozil pod okriljem Skupine Emil Frey. Mogoče je dobiti preverjena rabljena vozil vseh znamk, hkrati pa so na ljubljanski lokaciji na voljo tudi certificirana rabljena vozila Mercedes-Benz Certified, ki pomenijo preverjeno jamstvo in kupcem nudijo še dodatno zanesljivost.  Oznako "Mercedes-Benz Certified" prejmejo samo tista vozila znamke Mercedes-Benz, ki imajo manj kot 120.000 prevoženih kilometrov in niso starejša od petih let ter so uspešno prestala natančni interni tehnični pregled rabljenih vozil.

Emil Frey salon rabljenih vozil | Avtor: Žiga Intihar Žiga Intihar

Na enem mestu rabljena vozila vseh znamk

V Centru rabljenih vozil Emil Frey Select odkupujejo in prodajajo vozila vseh znamk. To pomeni, da lahko kupci na enem mestu izbirajo med zares širokim naborom vozil različnih starosti in ohranjenosti. Pri tem v Centru jamčijo za tehnično brezhibno stanje in varnost vozil. Vsa vozila so pregledana in preverjena, ocenjena s strani njihovih hišnih strokovnjakov, prav vsa pa imajo opravljen tudi podroben pregled ključnih točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.