Avto
6 ogledov

So na Gorenjskem res doma varčni?

Žurnal24 main
Zadnjo soboto v marcu bomo končno ugotovili, kako znajo "šparati" na Gorenjskem. V Kranju bo namreč potekala četrta tekma varčnega voznika.

Vabljeni, da se na naši spletni strani prijavite za tekmovanje, ki ga Žurnal24 pripravlja v sodelovanju z Opel Slovenija. V gorenjski prestolnici bomo varčnega voznika iskali 27. marca dopoldan. Izmed poslanih prijav bomo izžrebali štiri tekmovalce, petega pa na mestu tekmovanja samem. Rok za prijavo je 23. marec. Že sedaj vam lahko zaupamo, da bo trasa razgibana, zato se bodo morali tekmovalci pošteno potruditi za zmago.

Kot je znano, imamo že tri izmed petih finalistov, ki se bodo v velikem majskem finalu potegovali za trajno lastništvo nad avtomobilom opel corsa ecoflex. Ostali Finalisti pa bodo nagrajeni z Garminovo navigacijo nüvi 1250.

Vedno pod štirimi litri
Prvo tekmovanje smo izvedli decembra v Celju. S porabo 3,5 litra/100 km ter najhitrejšim časom je zmagal Robert Antloga s sovoznico Vladimiro Špoljar Antloga. V drugem krogu so se varčni vozniki januarja zbrali v Kopru, kjer sta bila najboljša voznik Marjan Perko in sovoznica Ermina Perko z enako povprečno porabo 3,5 litra/100 km. Februarja smo v zasneženem Mariboru dobili tretjega finalista, Boruta Jakliča s sovoznico Saro Brodnik. Njuno povprečje je bilo 3,8 litra.

Prijave za tekmovanje so že odprte, in sicer na spletnem naslovu zurnal24.si/varcen-voznik.

Akcijo so omogočili:

 

 

 

Sponzorja akcije:

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.