Avto
4 ogledov

Ste korenjak z lahko nogo?

Tretja etapa tekmovanja Varčen voznik bo v Mariboru. Veliki finale bo maja v Lju Žurnal24 main
Opel corsa znova vabi korenjake z lahko nogo. Le še do srede imate čas za prijavo na mariborsko etapo Varčnega voznika.

Po zelo zanimivih uvodnih dveh krogih Varčnega voznika v Celju in Kopru je že na vrsti proga v okolici Maribora. V štajerski prestolnici se bo karavana petih varčnih cors ecoflex ustavila to soboto.

Za varčnega voznika se prijavite tukaj.

Prijavite se in morebiti boste prav vi eden izmed izžrebanih voznikov, ki bodo lahko dokazali veščine v varčni vožnji, ki jo skupaj pripravljata Žurnal24 in Opel Slovenija. Petega voznika (s sovoznikom) pa bomo izžrebali na tekmovanju samem, ki bo potekalo od 9.00 dalje na strehi (5. etaža) garažne hiše Europarka v Mariboru.

Poleg samega tekmovanja se obeta še pester dodatni program za gledalce, saj boste lahko preizkusili Oplove avtomobile, tudi novo astro, ali se poučili o tehniki varčne vožnje, s katero lahko celo za četrtino zmanjšate svoj mesečni račun za gorivo.

Nagrade za tekmovalce so več kot privlačne. Zmagovalec se bo uvrstil v finale, kjer se bo potegoval za trajno last opla corse. Ostali finalisti pa bodo prejeli priročne navigacijske naprave Garmin nüvi 1250.

AKCIJO SO OMOGOČILI

 

 

 

Sponzorja:

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.