Avto
49 ogledov

"Takle mamo na Vršiču"

Nekdo je na Vršiču pozabil avto. Oziroma ga je zamudil še pravi čas odpeljati, saj bo zdaj moral počakati, da v dolini že odcveti regrat.

Vršič je te dni prekrit z debelo snežno odejo in kljub začetku pomladi v dolini je še pravi raj za ljubitelje zime.

"Takle mamo na Vršiču. Ene tri metre in pol pod snegom pr Erjavčevi koči čaka na pomlad. Dobr da sva ga zagledala preden..." Ko se je kranjskogorski gostilničar in turistični delavec Jani Hrovat s kolegom minuli vikend z ratrakom prebijal mimo Tonkine koče proti Erjavčevi koči, sta naletela na globoko v sneg pokopan avto. 

Mali peugeot z murskosoboškimi registracijami bo še kar nekaj časa ujet v zimskem oklepu, saj po Hrovatovih napovedih cesta prek 1.611 metrov visokega prelaza ne bo prevozna še kak mesec dni. Dotlej imajo ljubitelji sankanja in zimskega pohodništva še veliko časa.

 

Takle mamo na Vršiču.Ene tri metre in pol pod snegom pr Erjavčevi koči čaka na pomlad.Dobr da sva ga zagledala preden...

Objavil/a Jani Hrovat dne 12. marec 2016
Komentarjev 2
  • Thomy 16:05 14.marec 2016.

    Jaz bi dodal, da je tudi jadralni padalec... Sam najbrž to, da je župan, bi lahko tudi oni vedeli, ja.

  • tecumseh_1975 15:16 14.marec 2016.

    kranjskogorski gostilničar in turistični delavec ... kaj če bi pisunčki enkrat naredili nalogo do konca in ugotovili da je dotični tudi župan ene večjih slovenskih občin..a?