Avto
1919 ogledov

C-HR dobil močnega hibrida in osveženo vsebino

Toyota C-HR
1/4
Toyota
Japonska uspešnica C-HR je dobil pomembno osvežitev pri vsebini in močnega hibrida z veliko športnega dodatka.

Toyota je najavila posodobitev kompaktnega križanca C-HR, s katerim je pred tremi leti zaorala v ta povsem nov, a dobičkonosen segment. 

Še vroče železo so postavili znova v peč in ga preoblikovali na način, da bo še naprej eden od bolj naprednih in vozniško dodelanih v svojem segmentu. 

C-HR je dobil blažje popravke pri obliki prednjega in zadnjega dela, a nič večjega. Svetila svetijo v LED tehniki, dnevne luči so spojene s smerokazi. 

V notranjosti je glavna novica posodobljen multimedijski sistem z nadgrajeno povezljivostjo. Po novem omogoča polno povezljivost s telefoni, posodobitve zemljevidov pa je mogoče opraviti "po zraku". Izboljšali so tudi zatesnitev pred hrupom in tresljaji.

Toyota C-HR | Avtor: Toyota Toyota

Morda najpomembnejša vest pa je sprememnjena motorna paleta. C-HR poleg 1,8-litrskega hibrida sedaj na razpolago tudi z močnim dvolitrskim hibridnim motorjem s 135 kW (184 KM), kot ga poznamo že iz corolle. C-HR je torej drugi avto, ki ponuja dve različici hibridnega pogona, z novostjo pa so naslovili predvsem tiste, ki želijo še bolj izkoristiti zelo dobre športne predispozicije podvozja. 

Toyota C-HR multimedija infotainment | Avtor: Toyota Toyota

Dosedanji C-HR je imel v ponudbi tudi 1,2-litrski turbo bencinski motor, po katerem pa je posegalo le malo kupcev. Očitno tega motorja po prenovi ne bo več v ponudbi. 

Toyota corolla trek Avto Z Vuelte neposredno v serijsko proizvodnjo

Toyota C-HR | Avtor: Toyota Toyota

Toyota C-HR | Avtor: Toyota Toyota

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.