Avto
3 ogledov

Z "opeko" pregazil zlikovca

1/8
Žurnal24 main
Švedski policisti se lova na nepridiprave ne lotevajo z rokavicami, temveč s svojimi robustnimi volvi. Fotografije razkrivajo brezkompromisnost policistov in dokazano trpežnost švedskih "opek".

Naključni mimovozeči je fotografiral zaključek lova švedske policije na moškega v črnem audiju 100. Potem ko se voznik ni zmenil za nobenega od pozivov in znakov policistov, naj se zaustavi, je eden izmed njih lov po švedskem podeželju končal na preizkušen način.

Policijski volvo XC70 se je zakadil v bok audija in ga zrinil s ceste, od tam pa v jarek, kjer se je audi prevrnil na streho, volvo pa je dobesedno zapeljal čezenj.

Kljub veliki sili trka jo je sodeč po fotografijah na vsa štiri kolesa gnani volvo odnesel kar dobro. Zaščita in višja oddaljenost od tal za vožnjo po terenu očitno nista le šminka, kot je to običaj pri marsikaterem novodobnem avtomobilu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.