Šport
162 ogledov

Naj se igre začnejo

Tekma v Val d'Iseru se približuje. Žurnal24 main
Po zaslugi Žurnala medie si na svoje računalnike že lahko naložite smučarsko igro Ski Challenge, ki je v zadnjem času obnorela Evropo. Torej, začnite s treningi, da si boste lahko na tekmah prismučali bogate nagrade.

Če si želite prismučati bogate nagrade, potem kliknite tukaj. Najbrž ste z igro že seznanjeni, zato ni treba poudarjati, da je zasvojila že več kot milijon Evropejcev. Zdaj že lahko trenirate na progah, na katerih se boste v prihodnjih tednih pomerili z ostalimi, in ugotovili, kako dobri ste v resnici.

 

Ski Challenge 2007/08

Igro si lahko naložite na tem naslovu.

Igra je simulacija pravih smukaških prog, vi pa boste svoje znanje pokazali na naslednjih prizoriščih: Gröden, Bormio, Wengen, Kitzbühel in Val d'Isere. Vse omenjene tekme bodo na sporedu, ko se bodo najboljši smučarji na svetu tudi v resnici merili na teh progah. Torej bo to za vas še en izziv več. Če se boste želeli uvrstiti na tekmo, boste morali "preživeti" kvalifikacije. Kvalifikacijski čas pa bo določil, s katero startno številko boste potem nastopili na tekmi.


Leteti je lepo, posebno če te čakajo nagrade. © Žurnal24

 

Brez nagrad seveda ne gre. Po vsaki tekmi bo nagrajenih najboljših pet smučarjev, prvi pa bo prejel LCD televizor znamke Philips . Seveda bodo nagrajeni tudi tisti, ki bodo najboljši po seštevku vseh petih tekem. Skupnega zmagovalca čaka plazma televizor znamke Samsung . Vsekakor razlog več, da se preizkusite v naši igri Ski Challenge.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.