Šport > Nogomet
8 ogledov

Biščan se vrača v Dinamo

Igor Biščan je nazadnje branil barve grškega Panathinaikosa. Žurnal24 main
Dolgoletna želja navijačev zagrebškega Dinama se je naposled uresničila, saj naj bi nekdanji kapetan tega moštva Igor Biščan že v kratkem podpisal pogodbo do konca sezone.

Nekdanji hrvaški nogometni reprezentant Igor Biščan se vrača v matični klub Dinamo iz Zagreba, s katerim bo naslednji teden podpisal pogodbo, za četo Branka Ivankovića pa naj bi zaigral januarja. Devetindvajsetletni branilec je za zagrebško moštvo odigral 156 tekem, leta 2001 pa je prestopil v Liverpool, s katerim je postal tudi evropski prvak. Potem ko mu je leta 2005 z Angleži potekla pogodba, je odšel k Panathinaikosu, kjer pa ni veliko igral. Od junija je prost igralec, bolj kot na nogometnih, pa so ga videvali na teniških igriščih.

Za hrvaško reprezentanco je Biščan odigral 15 tekem, v katerih je dosegel en gol. Zadnjič je za reprezentanco igral leta 2001, potem pa ga selektorji (Otto Barić, Zlatko Kranjčar, Slaven Bilić) niso več vabili, ker se ni hotel opravičiti za incident, ko je brez dovoljenja reprezentančnega vodstva zapustil pripravljalni tabor in noč preživel v zagrebških nočnih klubih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.