Magazin > VIP
8 ogledov

Vroča noč s producentom

Žurnal24 main
Amy Winehouse naj bi prevarala svojega moža, ki trenutno čepi v ječi.

Medtem ko mačke ni doma oziroma je v ječi, miši plešejo oziroma varajo. To drži tudi za gospodinjstvo Winehouse – Fielder-Civil. V javnost je namreč pricurljala informacija, da je pevka Amy Winehouse prevarala svojega soproga Blaka Fielder-Civila, ki je trenutno za zapahi. Kot pišejo mediji, naj bi svetlolasa zvezdnica svojega moža prevarala z glasbenim producentom Markom Ronsonom.

Parček naj bi vročo noč prebil v hotelu K West v Londonu. Romanca pa naj bi se začela že pred časom, ko sta Amy in Mark ves dan prebila v snemalnem studiu, kjer sta menda skupaj izpraznila več skledic s sladoledom. Kot pravijo prijatelji suhljate pevke, sta Mark in Amy nerazdružljiva. "Upam, da teh informacij Blake še ni slišal. Že prej ga je motilo, da se Mark in Amy tako dobro razumeta," je povedal znanec glasbenika. Blake je sicer popenil že pred nekaj tedni, ko je izvedel, da je bila njegova žena na romantičnem dopustu, in to s svojim nekdanjim ljubimcem Georgeem Robertsom.

Amy in Blake sta se poročila leta 2007.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.