Magazin
15 ogledov

Preženite dolgčas v spalnici

istock par 325 Žurnal24 main
Malokdo se lahko po letih skupnega bivanja s partnerjem iskreno pohvali, da je seks še vedno nekaj norega, poln vznemirjenja. Toda resnica je, da ogenj ne ugasne kar tako.

Žerjavica prikrito tli in čaka, da jo z rahlo sapo razplamtite. Bi radi obudili stare strasti in se neobvladano predali posteljnim užitkom kot nekoč? Poskusite slediti spodnjim nasvetom in opazili boste spremembe v svoji spalnici.

  • Uporabite njegovo kolonjsko – ženske običajno potrebujejo več vzburjenja kot moški. Zakaj bi čakale na idealen čas? Nanesite si raje nekaj kapljic njegove dišave in pustite, da vas vonj odpelje. Mislite na kaj vznemirljivega. Vaš dragi bo vesel, če ga boste nagajivo pričakale. Napetost bo obojestranska …
  • Pojdite na kolo – kroženje krvi po žilah vas bo sprostilo in povečalo občutljivost vaših čutov. Prekrvitev spolnih organov močno poveča željo po vročem zbližanju. Zakaj ne bi kakšen konec tedna torej preživeli vsaj eno uro na kolesu?
  • Mislite na higieno in zdravje! Tudi večletne navade skupnega življenja niso opravičilo, da bi pozabili na higieno. Ni treba, da je vaš partner priča vedenju, ki je primerno le takrat, ko ste popolnoma sami. Ohranjajte navade zdravega načina življenja, ki vključujejo zmerne športne dejavnosti in izbrano prehrano. Izogibajte se cigaretam in alkoholu. Vse te zasvojenosti slabo vplivajo na pretok krvi po telesu in posledično zmanjšujejo željo po spolnosti. Nezdrav življenjski slog vključuje tudi več stresa, ki je naravni ubijalec srečnega življenja. Imejte se radi.
  • Pocrkljajte se! Tu in tam partnerju ponudite masažo hrbta ali pa mu sami nastavite stopala, da vam jih zmasira. Prepustite se. Ni nujno, da čutite strast in željo že prej. To se lahko pojavi nenadoma, ko sproščeno klepetata ob kozarčku vina in se vajini dlani dotikata … Večkrat si privoščita kakšno urico le zase.
  • Sposodita si triler! Dokazano je, da strah in napetost obvladujeta isti del v možganih kot vzburjenje. Torej ne potrebujete erotičnega filma, da bi začutili vznemirjenje in si zaželeli partnerjevega telesa. Podoben učinek ima tudi adrenalin. Pojdita skupaj na vrtiljak, v adrenalinski park, na raftanje. Del razburjenja bosta odnesla in podoživela med domačimi rjuhami.
  • Flirtajte – dokazano je, da flirtanje pri ženskah dvigne hormon dobrega počutja v odnosu. Brez zadržkov torej. Nič ni narobe, če se malo lepše spogledate z mesarjem, taksistom ali mimoidočim. Vse v imenu znanosti!
  • Ni se lahko vsak dan ukvarjati s tovrstnimi stvarmi, saj imajo dnevne obveznosti in skrbi dovolj veliko težo. Se je pa vredno čim večkrat potruditi, saj vam bo seksualno zadovoljstvo vrnilo navdušenje nad življenjem. Navsezadnje ste se odločili za življenje v dvoje. Zakaj ga ne bi živeli zares polno – vi in vaša boljša polovica?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.