Šport > Nogomet
14 ogledov

Eremenka poškodoval huligan

Aleksej Eremenko bo po napadu huliganov z igrišč odsoten tri tedne. Žurnal24 main
Finski nogometni reprezentant Aleksej Eremenko si zabave svojega kluba Saturna ob koncu sezone ne bo zapomnil po dobrem. Zaradi napada dveh huliganov bo počival tri tedne.

Finski nogometni reprezentant ruskega porekla Aleksej Eremenko je zabave, ki jo je za svoje nogometaše ob koncu sezone pripravil nogometni klub Saturn, ne bo zapomnil po dobrem. Ko sta z dekletom zapustila restavracijo v Moskvi, sta ga na cesti pričakala dva zaenkrat še neznana huligana. Eden od njiju ga je z boksarskim udarcem spravil na tla. Posledica napada je zlomljena čeljust, zaradi katere bo moral na operacijo, z igrišč pa bo odsoten najmanj tri tedne. Tako bo poleg reprezentančne tekme proti Azerbajdžanu, na kateri zaradi kartonov ne sme igrati, zamudil tudi sredin dvoboj proti Portugalski, ki bi Finski lahko celo zagotovila nastop na evropskem prvenstvu v Avstriji in Švici.

Kot je povedal nogometašev oče, so nogometašu in nekaterim njegovim kolegom neznanci grozili že na sami zabavi, razlog za to naj bi bil izid zadnjega kroga ruskega prvenstva. Saturn je namreč izgubil proti Zenitu iz St. Peterburga, ki je tako postal prvak, če pa bi zmagal Saturn, bi pokal dvignili igralci moskovskega Spartaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.