Šport > Košarka
13 ogledov

Lorbek blestel ob zmagi Lottomatice

Včasih soigralca, tokrat nasprotnika. Boljši je bil Lakovič, več razlogov za ves Žurnal24 main
V četrtkovih tekmah košarkarske Evrolige so na parket stopili še trije slovenski košarkarji. Najbolje se je odrezal Erazem Lorbek, v Atenah pa sta se pomerila Jaka Lakovič in Sani Bečirovič.

Najzanimivejši obračun četrtega kola se je odvijal v atenski dvorani, kjer je več kot 15.000 gledalcev videlo zmago Panathinaikosa proti Barceloni. Obračun je imel tudi precejšen slovenski pedigre, saj sta si nasproti stala Sani Bečirovič v vrstah grškega velikana in Jaka Lakovič, ki je bil znova eden izmed najboljših v vrstah Barcelone. Lakovič je v 23 minutah dosegel 13 točk z metom 1/4 za dve in 2/4 za tri točke. Sani Bečirovič je imel precej manj uspeha; v nekaj več kot desetih minutah se ni vpisal med strelce, na svoj račun pa je vpisal le en skok in eno asistenco.

Najbolj je bil razpoložen Erazem Lorbek, ki si je ob odlični igri prislužil celo naziv igralca tekme. Njegova Lottomatica je z visokim 81:57 odpravila nemški Brose Baskets, Lorbek pa je ob tem prispeval 12 točk in 11 skokov. Gregor Fučka je ob zanesljivi zmagi italijanskega moštva prispeval še 10 točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.