Šport > Košarka
6 ogledov

Dallas ustavil San Antonio

Tony Parker je povsem odpovedal. Žurnal24 main
Teksaški obračun v ligi NBA med Dallasom in San Antoniom je zasluženo pripadel Teličkom, drugi obračun večera pa se je končal s četrto zaporedno zmago Phoenixa.
 

Liga NBA

Dallas : San Antonio 105:92
Phoenix : Chicago 112:102

Na sporedu sta bili le dve tekmi, kljub temu pa gledalci niso bili prikrajšani za dobro košarko. V Dallasu, kjer je domače moštvo že 238. zaporedoma tekmo odigralo pred razprodano dvorano, je blestel Josh Howard s 23 točkami, velik delež pa sta prispevala tudi Dirk Nowitzki s 17 točkami in Jason Terry, ki je znova odlično opravil svojo vlogo šestega igralca v moštvu in prispeval 18 točk. Pri San Antoniu je povsem odpovedal Tony Parker – Francoz je skupno dosegel le sedem točk, še bolj pa bode v oči podatek, da je zgrešil kar 10 od 11 metov.

Phoenix je zabeležil četrto zaporedno zmago in Bikom doma ni dovolil presenečenja. Blestel je Brazilec Leandro Barbosa, ki je bil nezgrešljiv pri metih za tri točke, svoje pa je dodal tudi Steve Nash, ki je ob 10 točkah prispeval še 15 asistenc. Odpovedala je klop Bikov, ki je skupno dosegla le 20 točk, medtem ko sta pri Soncih samo Barbosa in Boris Diaw s klopi skupaj dosegla kar 15 točk več.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.