Šport > Nogomet
31 ogledov

Donadoni se počuti kot papež

donadoni_afp Žurnal24 main
Selektor italijanske nogometne reprezentance Roberto Donadoni je v pogovoru za spletni dnevnik Petrus dejal, da se počuti kot papež Benedikt XVI.
"Nočem zveneti bogokletno, toda z določenega vidika je zgodba papeža Benedikta XVI. podobna moji," je dejal 44-letni Roberto Donadoni. "Benedikt XVI. je postal papež po nepozabnem pontifikatu Janeza Pavla II., ko so vsi v srcu še nosili poljskega papeža. Jaz pa sem na presenečenje številnih prišel na čelo reprezentance po mandatu Marcella Lippija, ki je osvojil svetovno prvenstvo. Navijači sprva niso razumeli vsega skupaj. Tako pri meni kot pri papežu je bilo veliko primerjav z najinimi predhodniki, toda opažam, da so nama ljudje začeli slediti," je pojasnil Donadoni. Nekdanji italijanski reprezentant je še dodal, da bi vsekakor resno razmislil o vodenju vatikanske izbrane vrste, če bi se ta ustanovila.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.