Šport
34 ogledov

Laure Manaudou odslej v Mulhousu

Laure Manaudou bo spet zamenjala klub. Žurnal24 main
Francoska plavalka, olimpijska prvakinja v disciplini 400 metrov prosto, Laure Manaudou naj bi spet zamenjala klub. Iz kluba, kjer je trenirala z bratom, se seli v klub svojega fanta Benjamina Stasiulisa.

Francoska plavalka, olimpijska prvakinja v disciplini 400 metrov prosto, Laure Manaudou naj bi spet zamenjala klub. Potem ko je nekaj časa skupaj z bratom trenirala v Amberieu-en-Bugeyju, mestu v centralni Franciji, naj bi se zdaj preselila v Mulhouse, klub njenega novega fanta Benjamina Stasiulisa. Mulhouse bo v zadnjem letu že četrti klub francoske zvezdnice, ki je nekaj časa trenirala tudi v klubu LaPresse Nuoto iz Torina, za katerega je nastopal njen nekdanji fant Luca Marin. A na severu Italije so ji kmalu odpovedali gostoljubnost, očitali so ji nespodobno vedenje na mitingu v Parizu, ko naj ne bi upoštevala klubskih pravil. Med drugim naj bi zavrnila nekatere nastope in običajna ogrevanja pred nastopi. "Večino podrobnosti smo se dogovorili, a nekaj jih je še ostalo. Ničesar še nismo podpisali, toda ne pričakujem večjih težav," je dejal predsednik Mulhausa Laurent Horter, ki bo postal tudi plavalkin trener. Horter je imel v preteklosti že nekaj uspešnih varovank, Roxani Maracineanu je leta 1998 pomagal do osvojitve naslova svetovne prvakinje, leta 2000 pa do naslova olimpijske podprvakinje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.