Magazin > VIP
26 ogledov

Kaj je narobe z Letizio?

princesa_letizia_reut_712 Žurnal24 main
Koščene roke in upadel obraz. Španska princesa Letizia je vse bolj podobna okostnjaku.

Španija je v strahu za svojo princeso Letizio. Rjavolaska je namreč močno shujšala in mnogi pravijo, da je vse bolj podobna okostnjaku. Le osem mesecev po rojstvu druge hčere princesa tehta le slabih 50 kilogramov, zato se pojavljajo govorice, da žena prestolonaslednika Felipeja boleha za bulimijo.

Eden od razlogov za njeno drastično izgubo teže je lahko tudi samomor njene sestre na začetku leta. Tega namreč Letizia še vedno ni prebolela. Poleti je bila nekdanja novinarka sicer še videti čudovito. Kaj se je zgodilo od julija, za zdaj še ni znano. Strokovnjaki pravijo, da se princesa, ki ni kraljevske krvi, na dvoru počuti nezaželeno. Kraljica Sofija ji je namreč v preteklosti dala vedeti, da ni vredna španske krone. Tudi ljudstvo jo je lep čas odklanjalo. Po Madridu pa se širi tudi govorica, da je Letizia shujšala namenoma, ker ne želi več zanositi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.