Magazin > VIP
20 ogledov

Kaprice slavnih

J. Lo se je dogovorila za rekordno vsoto denarja za objavo fotografij dvojčkov. Žurnal24 main
P. Diddy v svoji hotelski sobi zahteva 204 brisače, Jennifer Lopez bele rože, Beyonce pa izdelke blagovne znamke Pepsi.

Zvezdniki imajo tako rekoč vse. Veliko denarja, veliko oboževalcev, veliko avtomobilov ter veliko kapric in ena je neumnejša od druge.

Mariah Carey
Če boste k sebi povabili pevko Mariah Carey, poskrbite za šampanjec, upogljive slamice, zadostno zalogo medu in čaj, ki ji ga morate postreči natanko ob osmih. Poleg tega si lepotica želi pomočnika, ki bo v koš metal njene žvečilke.

Rolling Stones
V hotelski sobi morajo biti miza za biljard, televizija s kabelskim priključkom, stranišče na kolesih in mesna pita.

Tudi P. Diddy obožuje belino. © Flynet/JLP

 
Marilyn Manson
Ker je Mansonu vedno vroče, mora klimatska naprava delovati maksimalno. Obožuje tudi bombone iz želeja, tortilje in pokovko. Nekoč je zahteval celo plešasto prostitutko, ki v svojih ustih ni smela imeti niti enega zoba.

Prince
Pevec je hipohonder, zato mora organizator koncertov poskrbeti, da mu je 24 ur na dan na voljo zdravnik.

Motley Crue
Obsedeni so z majonezo, dijonsko gorčico in arašidovim maslom. Nekoč so zahtevali tudi kačo in srečanje anonimnih alkoholikov.

Janet Jackson
V sobi mora imeti deset črnih vrtnic in namaz znamke Marmite, ki ji ga morajo prinesti natakarji (in ne natakarice).

Beyonce
Pevka uživa le v izdelkih blagovne znamke Pepsi. Poleg tega pred nastopom potrebuje ingver, nikakor pa je ne smete presenetiti s sladkarijami. V hotelski sobi mora biti poleg naštetega še dvosed.

Barbra Streisand
Na stranišču morajo biti vrtnice.

Jennifer Lopez
Jenn obožuje belino, zato od hotelskega osebja zahteva bele rože, bele sveče in bele prte. Če ji boste morali kdaj premešati kavo, glejte, da boste žličko vihteli v nasprotni smeri urnega kazalca.

P. Diddy
Zvezdnik je očitno obseden s higieno in alkoholom. V sobi mora namreč vedno imeti najmanj 204 brisače in 20 mil. Sobni bar pa mora biti napolnjen s pijačo, in sicer s steklenico konjaka Hennessy, dvema steklenicama Veuve Clicquota, steklenico Dom Perignona in vodke Grey Goose. Obkrožen z belimi rožami pa Diddy najraje je čips in sir.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.