Šport > Nogomet
24 ogledov

Anglija: Pozitivni pogovori s Capellom

capello_real_afp Žurnal24 main
Iz Angleške nogometne zveze (FA) so sporočili, da so se njihovi ljudje v sredo sestali s trofejnim italijanskim trenerjem Fabiom Capellom. Pogovori so bili "zelo pozitivni".
Fabio Capello je v sredo priletel v angleško prestolnico in se sestal s prvim človekom FA Brianom Berwickom in njegovo desno roko pri izbiranju selektorja, Trevorjem Brookingom. Nekdanji trener Rome, Milana, Juventusa in Reala se je po pogovorih vrnil v Italijo, kjer dela kot strokovni komentator televizije RAI, predstavnik FA za stike z mediji pa je v uradni izjavi za javnost povedal: "Lahko potrdim, da sta se Brian Berwick in Sir Trevor Brooking v Londonu sestala s Fabiom Capellom. Pogovori so bili izredno pozitivni. Fabio se je zdaj vrnil v Italijo, pregovori z njegovimi svetovalci pa se bodo nadaljevali."

Capello je po "košarici", ki jo je Angležem namenil Jose Mourinho, prvi kandidat za službo, ki jo je v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo opravljal Steve McClaren. Kot kaže je 61-letni trener, ki je nazadnje vodil Real, v ozadju pustil svoja glavna medijska protikandidata, Marcela Lippija in Jürgna Klinsmanna.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.