Šport > Nogomet
14 ogledov

Vandereycken ostaja selektor

Rene Vandereycken ostaja na belgijski klopi. Žurnal24 main
Po neuspešno končanih kvalifikacijah za evropsko nogometno prvenstvo v Avstriji in Švici se je belgijska nogometna zveza odločila, da bo Rene Vandereycken ostal belgijski selektor.

Belgijska nogometna zveza (URBSFA) se je na seji izvršnega odbora odločila, da bo navkljub neuspešnim kvalifikacijam za evropsko prvenstvo, ki bo prihodnje leto v Avstriji in Švici, podaljšala pogodbo z dosedanjim selektorjem Renejem Vandereyckenom. Štiriinpetdesetletni strokovnjak ima veljavno pogodbo do junija prihodnje leto, URBSFA pa mu bo do 15. januarja 2008 ponudila novo pogodbo za kvalifikacijski ciklus za nastop na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki leta 2010. "Rdeči vragi" so pod mandatom Vandereyckena na 19. tekmah dosegli sedem zmag in pet neodločenih izidov ter doživeli sedem porazov, njihova razlika v golih pa je znašala 22:23. Belgija se bo v kvalifikacijah za SP pomerila s Španijo, Turčijo, BiH, Armenijo in Estonijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.