Šport > Nogomet
11 ogledov

Zdravje pred nogometom

Adriano Žurnal24 main
Brazilski nogometaš Adriano, ki si kruh služi pri italijanskem Interju, se je odločil, da si, potem ko je zbolel za depresijo, poišče strokovno pomoč.

Brazilski nogometaš milanskega Interja Adriano bo za nekaj časa zapustil svoj klub in odpotoval na psihiatrično zdravljenje v domovino. Na kliniki v Sao Paolu ga bodo poskušali ozdraviti depresije, v katero je zašel, potem ko je uspel premagati težave s prekomernim pitjem alkohola.

"Za mano je težko obdobje. Potem ko mi je umrl oče, sem padel v depresijo, ki mi preprečuje treninge. V takem stanju ne morem pokazati vsega, kar znam," je dejal napadalec, ki naj bi v Braziliji ostal do januarja, potem pa ga bo po nekaterih informacijah Inter posodil drugemu klubu. Govori se o Manchester Cityju, ki bi v zameno zanj v nasprotno stan poslal mladega Rolanda Bianchija. Slednji se v Manchestru, kamor je prišel letos poleti, za zdaj ni znašel.

Adriano je v Milano prišel leta 2001, za aktualne italijanske prvake pa je dosegel 67 golov. Preden je postal stalni član milanskega moštva, je kot posojeni igralec nastopal tudi v dresu Parme in Fiorentine. V tem obdobju je dosegel 29 golov. Pogodbo z Interjem, ki mu letno zagotavlja 5,5 milijona evrov, ima do leta 2010.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.