Magazin > Bizarno
27 ogledov

Namesto prašiča ustrelili Malezijko

Pomota bi lahko bila usodna. Žurnal24 main
Neko Malezijko je med jutranjim pranjem perila pred njenim domom zadel izstrelek iz puške.

Domnevajo, da je bil izstrelek izstreljen iz puške lovca, ki je v bližini lovil divje prašiče. Zdravniki so nesrečnici takoj po prihodu v bolnišnico izstrelek odstranili in sporočili, da je njeno zdravstveno stanje stabilno. Policija primer še preiskuje, povedali pa so, da je bila v času nesreče na tem območju prijavljena večja skupina lovcev na divje prašiče.

Pred nesrečnim dogodkom je Malezijka prala perilo pred svojo hišo, tik ob plantaži oljnih palm, ko je zaslišala strel. Takoj je začutila bolečino v prsih in zagledala kri, ki ji je pritekla iz rane. "Prvo pomoč je poiskala pri sosedu in nemudoma so jo pripeljali v bolnišnico," je povedal vodja preiskovalcev kriminalistične policije. Dodal je, da je bila Malezijka najbrž pomotoma ustreljena s puško, kakršne uporabljajo za streljanje divjih prašičev. Ti se namreč v velikem številu zadržujejo na plantažah oljnih palm.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.