Šport
19 ogledov

Tenis na strehi stadiona

MCG stadion v Melbournu je bil prizorišče nenavadnega teniškega obračuna. Žurnal24 main
Na sliki je znameniti stadion MCG, ki stoji v središču Melbourna, na njem pa gledalci uživajo v predstavah igralcev kriketa. Gostil je že mnogo spektakularnih športnih dogodkov, vendar nobenega podobnega zadnjemu, teniškemu.

V namen promocije športnih copat, so se na vrhu strehe stadiona, v eksebicijski teniški tekmi v mešanih parih pomerili Srbkinja Ana Ivanović, Ciprčan Marcos Baghdatis in Avstralca Brydan Klein in Alicia Molik. Tenisači so imeli na prirejenem igrišču velikosti tri četrtine pravega čudovit razgled na avstralsko velemesto, pod njimi pa se je bohotila zelenica stadiona, ki sprejme 100.000 gledalcev.


Ana Ivanović in druščina so med teniško igro uživali v prelepem razgledu na Melbourne. © AFP

 

Preden so se tenisači podali po nešteto stopnicah, ki so vodili do nenavadnega teniškega igrišča, so jih organizatorji pobližje spoznali z varnostnimi ukrepi, vsi po vrsti pa so bili osupli nad razgledom in so tudi zato zgrešili kakšno žogico preveč.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.