Magazin > VIP
13 ogledov

Noseča Jamie Lynn ostala samska

Jamie Lynn Spears Casey Aldrige Flynet Žurnal24 main
Nosečo sestro slavne pevke Britney Spears, Jamie Lynn, naj bi njen fant zapustil, saj dvomi, da je oče nerojenega otroka.

16-letna Jamie Lynn Spears je ostala sama. Fant Casey Aldridge naj bi jo zapustil, ker ni prepričan, da je nerojeni otrok njegov. Prijatelj sestre Britney je povedal, da si Casey ne želi biti z njo, dokler test DNK ne potrdi, da je otrokov oče. "Zahteva krvni preizkus za ugotovitev očetovstva," je povedal vir. Jamie Lynn je pred slabim mesecem oznanila, da je noseča, ni pa potrdila, da je oče Casey.

Pred kratkim pa so se zanetile govorice, da je njuno razmerje že nekaj mesecev na majavih temeljih in da je samo vprašanje, kdaj se bosta razšla. On naj bi namreč videval druge ženske. Govori pa se tudi o tem, da naj bi mu plačali, da zaigra vlogo očeta, saj bi pravega očeta, televizijskega producenta, ki je precej starejši, lahko doletela kazen, ker je spal z mladoletnico.

Jamie Lynn pa se v Louisiani že pridno udeležuje srečanj bodočih staršev in se pripravlja na porod.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.