Magazin
13 ogledov

Café teater obljublja novo dozo smeha

Žurnal24 main
Zabavno gledališče Café teater pripravlja nov projekt, v okviru katega bo premiero v začetku marca doživela satirična predstava Kdo vam je pa to delu? Marka Pokorna.

Glavnega junaka v novi predstavi Café tetra bo odigral Boris Kobal © BOBO

 
Satirična predstava v režiji Jaše Jamnika in igralski izvedbi Borisa Kobala bo luč ugledala 7. marca v Klubu Cankarjevega doma. Hkrati bo zaživel tudi novi projekt Café teatra Teater pod oblaki, ki napoveduje intenzivno sodelovanje z največjim slovenskim kulturnim hramom.

Novi teater ob petkih in sobotah obljublja zanimive predstave, ko bodo lahko ljubitelji gledališke umetnosti svoje apetite po zabavnih temah na kakovostni ravni zadovoljili ob kabaretu, lahkotnejši komediji, šansonu, muzikalu in politični satiri. Kultur žur pa še vedno ostaja zaščitni znak Café teatra, ki deluje že od leta 1994.

Boris Kobal bo v premierni predstavi Kdo vam je pa to delu? nastopil v vlogi Joška Duše. Njegov življenjski moto je, da voda iz pip po Sloveniji nemoteno teče, da odtoki niso zamašeni in da je tako vodi omogočeno njeno dialektično kroženje. Njegove stranke so med drugim tudi številni znani Slovenci. Medtem ko popravlja vodovodno napeljavo svojim strankam, pripoveduje o sebi in svojem delu in pri tem opiše nekaj najzanimivejših doživetij, ki so zaznamovala njegov poklic vodovodnega inštalaterja.

Pripoved glavnega  junaka je sproščena in uravnotežena, v njej pa nastopajo politično različno orientirani filozofi, umetniki in politiki.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.