Magazin > VIP
15 ogledov

Hillary ni dvomila v Billovo ljubezen

Hillary ni nikoli dvomila v Billa. Žurnal24 main
Nekdanja prva dama in aktualna predsedniška kandidatka Hillary Clinton je v pogovoru za televizijo CNN spregovorila o nezvestobi svojega moža Billa.

Nekdanja prva dama in aktualna predsedniška kandidatka Hillary Clinton je v pogovoru za televizijo CNN spregovorila o nezvestobi svojega moža Billa. Deset let po aferi Lewinsky je tako povedala, da nikoli ni dvomila v njegovo ljubezen. Dodala je: "Prav tako nisem nikoli izgubila zaupanja v svojo hčerko in v našo veliko družino, vedno sem se namreč zavedala svoje odgovornosti".

S
enatorka iz New Yorka je povedala tudi, da je morala zares dobro premisliti, kako naj ravna, da bo prav tako zanjo kot za njeno družino. Priznala je, da je bila v prvem trenutku zelo prizadeta in razočarana. Spoznala je, da človek v takem trenutku ne sme sprejeti nobenih odločitev.

Afera takratnega predsednika Billa Clintona s praktikantko v Beli hiši Monico Lewinsky je bila prvič omenjena v noči na 18. januar 1998 na spletni strani Drudge Report. Po vztrajnih obtožbah je Clinton naposled priznal, da je imel razmerje z gospodično Lewinsky. Ker je o razmerju sprva lagal pod prisego, so proti njemu sprožili tudi postopek za razrešitev, v katerem pa je bil oproščen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.