Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Batman ne bo skočil v umazano morje

Christian Bale bo kot Batman spet reševal svet. Žurnal24 main
Že res, da Batman rešuje svet in premaga vsakega zlobneža. A morje pred Hongkongom je junaku v črnem prekrižalo načrte, saj je preveč umazano, da bi skočil vanj.

Producenti filma The Dark Knight, ki bo nadaljevanje sage o Batmanu in naj bi v kinodvorane prišel julija prihodnje leto, so morali zaradi preveč umazane in zato nevarne vode v hongkonškem pristanišču spremeniti scenarij. Christian Bale, ki bo spet igral Batmana, prihodnji teden, ko bodo snemali v Hongkongu, ne bo z letala skočil v pristanišče Victoria. "Predviden je bil prizor, v katerem Batman skoči z letala Hercules v morje. A analiza vzorcev vode je pokazala, da je kakovost vode naravnost katastrofalna," je povedal eden od dobro obveščenih, ki sodelujejo pri nastajanju filma. Za slabo kakovost vode naj bi bile krive predvsem kanalizacijske odplake.

Pred nekaj tedni pa so se hongkonški politiki že vnaprej jezili na snemalno ekipo filma. Zelo so se namreč bali predvsem hrupa in težav v prometu med napovedanim snemanjem v njihovem mestu. Zato so filmarje prosili, naj vse scene, v katerih sodeluje helikopter, posnamejo pred drugo ponoči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.