Magazin > VIP
4 ogledov

Heathovi svojci o veliki izgubi

Heath je dočakal le 28 let. Žurnal24 main
Družina Heatha Ledgerja je v nekem avstralskem časniku objavila pismo, v katerem razkriva svojo veliko izgubo in neizmerno žalost.

Družina pokojnega hollywoodskega zvezdnika Heatha Ledgerja je v časopisu West Australian objavila osmrtnico. Gre v bistvu za več pisem, v katerih družina razkriva svojo žalost ob izgubi mladega družinskega člana.

"Naš ljubljeni fant. Vedel si, da te ljubimo. Svoje življenje si živel pogumno ter drzno in zelo smo hvaležni za čudoviti čas, ki smo ga preživeli skupaj. Matildi bomo stali ob strani," je zapisala igralčeva mati Sally.

Nekaj besed je zapisala tudi Heathova sestra Kate, ki je svojega mlajšega brata ljubkovalno klicala Roast. "Ob pisanju teh besed me duši. Bil si moja sorodna duša. Počutim se, kot da bi mi nekaj razcefralo srce. Oboževala sem najine pogovore. Pogovarjala sva se vsak dan, ne glede nato, na katerem koncu sveta si bil. Še posebej sem ljubila čas, ki sva ga preživela skupaj. Zelo smo lahko srečni, da smo te imeli, čeprav le za kratek čas. Bil si edinstven in zato je tragedija še toliko večja. Še vedno se bom s tabo pogovarjala vsak dan in te ljubila, kot da bi bil še vedno med nami. Mojih misli ne boš nikoli zapustil, Roast, nikoli," pravi Kate.

Igralčevi oboževalci pred blokom v New Yorku polagajo cvetje in pisma. © Reuters

 
"Moj prelepi sin. Tako ljubeč, nadarjen, samostojen in mlad. Nič več šaha, prijatelj. To je to. Bil si nepremagljiv. Moje telo se zvija od bolečine, ko se spomnim tvojega glasu, najinih pogovorov, smeha, življenja in skupnega časa. Bil si res nadarjen. Od drugih si se razlikoval po svoji nenasitni želji po razvoju. Stvari so se zate šele začele … Bila sva eno. Oče in sin. Večno te bom ljubil," pa je zapisal Heathov oče Kim .

Na koncu je še nekaj besed, pod katere so se podpisali vsi družinski člani. "Kako naj opišemo to nenadno izgubo? Bil si izjemen človek. Stara duša v mladem telesu. Ljubil si nas in mi smo ljubili tebe. Kot družina smo opazovali, kako si odločno, a kljub temu tiho hodil po svoji poti. Nič te ni moglo ustaviti. Nobena gora, nobena reka. S strastjo in predanostjo si živel svoje sanje. Počutimo se počaščene, da smo te po tej poti lahko spremljali. Tvoja prava zapuščina pa je mala Matilda, na katero bomo pazili. Naša srca so strta."

Čakanje na toksikološke preiskave

Ledger je umrl v torek. Točen vzrok smrti za zdaj še ni znan, saj oblasti še vedno čakajo na rezultate toksikoloških preiskav. Predvidevajo pa, da je igralec umrl zaradi prevelikega odmerka zdravil.

Zdaj je spregovorila še maserka Diane Wolozin , ki je Ledgerja skupaj z gospodinjo našla v stanovanju. Pravi, da ga je najprej poskušala poklicati, a telefona ni dvignil. Ko je odšla v spalnico, da bi pripravila mizo za masiranje, je odkrila truplo. Najprej ga je poskušala zbuditi. Ker ji to ni uspelo, je poklicala Ledgerjevo prijateljico Mary-Kate Olsen . Igralka je obljubila, da bo k njej poslala svoje varnostnike. Nato je Wolozinova ugotovila, da je Heathovo telo mrzlo, zato je spet poklicala Olsenovo. "Mislim, da je mrtev. Poklicala bom rešilca," je zakričala v slušalko. Mary-Kate ji je zagotovila, da je pomoč že na poti in čez nekaj minut so bili reševalci in varnostniki že v stanovanju.

Takoj so se pojavile govorice, da je Ledger jemal droge, kar pa je njegova družina že zanikala.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.