Šport > Nogomet
7 ogledov

Kaka želi biti duhovnik

Po operaciji meniskusa si Kaka v dresu Brazilije želi vrnitve že čez mesec dni. Žurnal24 main
Brazilski nogometni zvezdnik Kaka, ki si kruh služi pri italijanskem Milanu, ima zanimive načrte za življenje po slovesu od poklicnega nogometa. Postati želi duhovnik.

Brazilski nogometni zvezdnik Kaka ima zanimive načrte za življenje po slovesu od poklicnega nogometa. Glavni kandidat za najboljšega nogometaša leta 2007 v Evropi si namreč želi postati duhovnik. "To bi si zelo želel postati," je dejal globoko verni Brazilec. V pogovoru za italijansko izdajo revije GQ je eden najboljših nogometašev, ki ob doseženem zadetku vedno dvigne roki proti nebu, dodal: "Postati duhovnik je težko. Moraš študirati teologijo in poglobiti znanje Biblije. Ni lahko današnji družbi sporočati stvari, ki so bile zapisane tisoče let nazaj. Toda to je pač služba duhovnika." Svoje nagnjenje do vere pa 25-letni Kaka redno razkriva, med drugim je lani v finalu lige prvakov, ko je Milan premagal Liverpool, na igrišču stal v majici z napisom "Pripadam Jezusu".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.