Magazin
128 ogledov

Vroči lap dance za vročo noč

Če boste svojega moškega razvnele z erotičnim plesom, bo zagotovo vroče med rjuh Žurnal24 main
Če želite svojemu ljubimcu pripraviti pravo presenečenje v postelji, je najboljši način ta, da mu zaplešete erotični ples.

Lap dance je erotični ples, pri katerem moški ponavadi sedi na stolu, ženska pa (samo zanj) zapleše. Moški naj bi se držal pravila, da se ženske med plesom ne dotika, kar je zanj še posebno vzburjajoče. Če se s plesom ne ukvarjate profesionalno, svojega partnerja pa želite popeljati v nebesa, lahko že z nekaj preprostimi tehnikami, ki se jih da hitro naučiti, dosežete optimalen učinek.

Kako začeti?


Ustvarite pravo vzdušje
Najpomembnejša stvar pri izvajanju plesa je ta, da se počutite seksi in zapeljive za svojega izbranca. Če boste do sebe kritične, vam ljubimca preprosto ne bo uspelo prepričati. Slecite se do golega in se postavite pred ogledalo – svoje telo morate občudovati. Imejte v mislih, da vas vaš moški ljubi, pa čeprav imate nekaj majhnih telesnih nepopolnosti. Pred ogledalom pa lahko malce tudi povadite: zaprite oči in zazibajte boke v ritmu glasbe, da bi vam uspeli bolj mehki gibi, pa si predstavljajte, da ste mačka.


Čevlji z visoko peto in tangice bodo obnoreli moško glavo. © iStockphoto

 
Oblecite se, da se boste lahko slekle
Veliko pomembneje kot samo oblačilo je tisto, kar imate pod oblačili. Nadenite si seksi nogavice in čipkasto perilo, vendar se morate v tem dobro počutiti. Čez spodnje perilo si lahko oblečete kaj preprostega, kot recimo njegovo majčko ali nekaj, kar je tako seksi kot vaše spodnje perilo.

Pripravite sceno

Zavrtite počasno in sproščujočo glasbo. Svojega moškega posadite na stol, se postavite predenj, začnite počasi zibati boke v ritmu glasbe ter se mu približujte.

Lap dance po korakih:

1. Uživajte
Najpomembnejši gib pri plesu je ta, da s svojimi boki zarišete osmico. Občasno se z rokami dotikajte telesa, še posebno prsi in bokov. Všeč mu bo, da ste samozavestni in si ugajate.

2. Slecite se
Počasi se začnite slačiti. Najprej bluzo ali srajco, nato krilo ali hlače. Medtem še vedno migajte z boki. Glejte ga naravnost v oči. Naj si začne predstavljati, kaj se skriva pod vašimi oblačili. Na sebi pustite le spodnje perilo in mrežaste nogavice. Če imate na sebi čevlje z visokimi petami, še toliko bolje. Sedaj se obrnite in preusmerite vso njegovo pozornost v vašo zadnjico. Sklonite se, nastavite mu zadnjico in z njo zarišite kroge. Zibajte se, vsake toliko časa pa se po njej pobožajte.


Mrežaste nogavice so pri zapeljevanju skoraj obvezne. © iStockphoto

 

3. Stopite do njega

Sedaj se približajte svojemu ljubimcu, z eno nogo stopite med njegovi nogi, drugo nogo pa nastavite na stol. Roke položite na hrbet stola, nagnite se naprej, naj zavoha vaš parfum. Svoje telo drgnite ob njegovo. On se mora obvezno držati pravila "roke stran", kar ga bo še posebno podžgalo.

4. Govorite zapeljivo
Usedite se mu v naročje, glejte ga v obraz. Lahko ga žgečkate z lasmi ali pa mu v uho zašepetajte kaj opolzkega. Dražite ga z besedami, kaj vse mu boste še naredile ... Lahko mu tudi nežno grizljate uho, ližete vrat, se s prsmi dotikate njegovih ustnic ter se z rokami sprehodite po njegovih prsih.

5. Slecite se do konca
Obrnite mu hrbet in stopite malce stran, da bo lahko občudoval celo vaše telo. Odpnite si nedrček, počasi odmaknite eno naramnico, nato še drugo in pustite, da vam nedrček zdrsne na tla. Nato se obrnite, se zleknite na tla pred njim, dvignite noge in slecite spodnje hlačke. Pri tem ga ves čas zapeljivo glejte.

6. Slecite še njega
Sedaj ga lahko osvobodite tudi njegovih oblačil. Usedite se mu v naročje ali pa na kolena pred njim in mu odpnite srajco, slecite majčko in nato še hlače.

Sedaj globoko vzdihnite in mu dovolite, naj z vami dela, kar si želi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.