Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Cruise obdan z zajčicami

Pojavile so se govorice, da sta Hefnerja varali dve od njegovih treh deklet. Žurnal24 main
O očetu Playboyjevih zajčic, Hughju Hefnerju, bodo posneli film s Tomom Cruiseom v glavni vlogi.

O Larryju Flyntu, ustanovitelju erotične revije Hustler, so že posneli film. Sedaj bo na vrsto prišel tudi Hugh Hefner, ki se mu moški lahko zahvalijo za revijo Playboy.

V njegovo kožo bo po vsej verjetnosti skočil Tom Cruise, ki se filma menda že zelo veseli. "Tom se spozna na Hefnerjevo barvito preteklost. Mislim, da bi bil odličen za to vlogo. Zelo rad bi zaigral Hefnerja, saj meni, da bi občinstvu lahko spet dokazal, da je sposoben zaigrati prav vsako vlogo. Ljudje se trenutno namreč bolj zanimajo za njegovo zasebno življenje,“ je povedal prijatelj 45-letnega igralca in dodal, da bo film režiral Brett Ratner, znan po filmu X-Men 3.

Predstavniki znanega zvezdnika, ki je poročen z igralko Katie Holmes, govoric o skorajšnjem podpisu pogodbe, ni želel komentirati. "Toma si želi veliko režiserjev,“ so bili v sporočilu za javnost skromni Tomovi agenti.

Sicer pa se po Hollywoodu govori, da se za vlogo poteguje tudi Leonardo DiCaprio, ki je reden gost Hefnerjevih zabav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.