Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Maja izide album Scarlett Johansson

Scarlett Johansson so v preteklosti povezovali z Justinom Timberlakom. Žurnal24 main
Seksi zvezdnica Scarlett Johansson bo maja letos izdala prvi album z naslovom Anywhere I Lay My Head. Album bo pravzaprav velik poklon legendarnemu Tomu Waitsu.

Na albumu, na katerega izid je Scarlett prvič namignila leta 2006, bo enajst pesmi. Med njimi bo le ena popolnoma nova, druge pa bodo neke vrste priredbe Waitsovih pesmi. Material je 23-letna igralka posnela v samo petih tednih v Louisiani.

Da Scarlett poje, sicer ni nobena novost. Na leta 2006 izdanem dobrodelnem albumu Unexpected Dreams: Songs from the Stars (sodelovalo je veliko zvezdnikov, med njimi Ewan McGregor, Jennifer Garner, John Stamos in Teri Hatcher) je bila njena pesem Summertime. Lani se je Johannsonova pojavila v videu Justina Timberlaka za singel What Goes Around ... Comes Around, bila pa je tudi spremljevalna pevka na koncertu skupine Jesus & Mary Chain na festivalu Coachella Valley Music & Arts Festival.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.