Magazin
219 ogledov

Prava paša za oči

1/21
Žurnal24 main
V Celju še danes poteka prvi slovenski erotični sejem. Predvsem moški obiskovalci si lahko na njem ogledajo številna brhka dekleta, voljna razkazovanja svojih intimnih delov telesa.

Po besedah poznavalca erotike Maxa Modica, iz Zavoda za kulturo pornografije, je bilo med obiskovalci veliko žensk in parov, pa tudi nekaj oseb na vozičkih. Sami organizatorji pa sicer pričakujejo približno 4000 obiskovalcev.  ˝Razsežnosti sejma so takšne, kot jih Slovenija premore. Sam se s tem sejmom ne bi hvalil, obenem pa gre pohvala organizatorju, ki mu je kljub večkratnim neuspelim poskusom uspelo izpeljati prvi erotični sejem pri nas,˝ pa je komentar Gregorja Hvastje , ki je poskrbel za atrakcijo tudi čez dan, saj je prišel v družbi svoje Ally , ki je zanj posnela svoj prvi erotični film, se ljubko nastavljala objektivom, zaplesala striptiz in veselo pomenkovala.

Dvajset erotično obarvanih stojnic
Na erotično zasnovani prireditvi - ta poteka na približno dvajsetih stojnicah - z naslovom Eros & Amor bo osrednja zvezda prvega tovrstnega sejma v Sloveniji vodilna nemška starleta Vivian Schmitt , ki je slovensko občinstvo razgrela že pred dvema letoma v Ljubljani. Za ženske poglede pa s svojimi odmevnimi nastopi skrbi obdarjeni Marcelo in energični Total Knockout, najatraktivnejša skupina slačifantov v Sloveniji. Sicer pa na sejmu ne manjka niti različnih seksualnih pripomočkov, ki so v posteljnih užitkih včasih še kako nepogrešljivi.

Da tovrstna sejemska dejavnost pri nas še ni razvita, dokazujejo prvi poporodni krči erotičnega sejma. Res, da obiskovalcev ni manjkalo, pa so ti na koncu ostali, bolj kot ne, nepotešeni. Samo razstavišče je namreč izgledalo kot mesto duhov, saj so sedem avstrijskih razstavljalcev pregnali domači davčni inšpektorji. ˝Ostalo je sedem naših razstavljalcev. Obisk je dober in pomeni optimum v danih okoliščinah,˝ poudarja Max Modic, ki je optimist: ˝Občinstvo je, interes je, potencial je. Če je uspelo prvič, bo drugič neprimerno boljše. Pohvalno, da lahko sejem pripravimo brez tujine.˝   Sicer pa si lahko več o sejmu in brkih dekletih ogledate v priloženem video zapisu.




Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.