Magazin > VIP
14 ogledov

Britney pod nadzorom psihiatrov

Britney boleha za manično depresijo, zato so jo zdravniki obdržali na opazovanju
1/9
Žurnal24 main
Načrt za hospitalizacijo Britney Spears naj bi bil pripravljen že nekaj dni, zdaj pa jim ga je vendarle uspelo izpeljati do konca.

Vir blizu družini Spears poroča, da je dneve preden je Britney bila odpeljana v bolnico, k njej priletela njena mama, Lynne Spears. Mama je priletela iz Los Angelesa in je bila naravnost šokirana nad prizorom,ki ga je zagledala v rezidenci Britney Spears.

Britney in njena mama že dolgo ne komunicirata, zato je spoznanje, da je psihično stanje njene hčerke zelo slabo, popolnoma sesulo Lynne. Manadžer Britney, Sam Lufti, je medijem sporočil, da Britney in mama ponovno komunicirata ter, da ji mama stoji ob strani in podpira njene odločitve.

Britney pripeljali ponovno v bolnišnico
Pevko so pripeljali v bolnišnico na 72-urno opazovanje, ki ga navadno zahtevata ali policija ali psihiater, kadar je oseba nevarna sebi ali okolici. V bolnišnico sta ji sledila oba starša, ki sta bila vidno objokana in zaskrbljena zaradi težav svoje najstarejše hčerke.

Britney naj bi se popoldne kot nora vozila po soseski, zaradi česar so sosedje tudi klicali policijo. "Britney bi morala jemati zdravila, a jih zavrača. To je še en žalosten, žalosten večer," je dejal družinski prijatelj. Pojavile so se tudi govorice, da je Britney poskusila storiti samomor, kar pa sta zanikala tako Lufti kot tudi Britneyjina sestrična Alli Sims.

Hude duševne težave
Kot je pred nekaj dnevi povedal Britneyjin menedžer, ima pevka hude duševne težave. To očitno drži, saj je njen psihiater, ki jo zdravi zaradi bipolarne motnje, odredil prisilno pridvedbo v bolnišnico.

"Britney je izgubila nadzor, poslušala ni nikogar. Vsi so bili zaskrbljeni, ker je zavračala zdravila," je dejal neimenovani vir. "Hiša je bila v kaosu. Lynne je vpila na policiste, saj je sprva nasprotovala odvedbi."

Zdravnika so prestrašila poročila o njeni nevarni vožnji in vedenju, zato jo je zvečer obiskal. Po pogovoru je poklical policijo, ki je zvezdnico odpeljala v bolnišnico. Kot pravi, pevka predstavlja nevarnost sebi in svoji okolici, saj že od sobote ni zatisnila očesa.

Vroča čokolada pred odhodom
Preden je poklical pomoč, je psihiater Brit povedal, da bo morala za nekaj časa v bolnišnico. Britney naj bi mu odgovorila: "Zakaj? A je kaj narobe?" Nato si je naredila vročo čokolado in mirno počakala na policijo. Njenemu menedžerju Luftiju in njeni sestrični Simsovi je policija preprečila obisk pri hospitalizirani Brit. Zanimivo pa je, da sta se njena mati Lynne in njen novi ljubimec Adnan skupaj odpeljala v bolnišnico.

Uro pred odvedbo v bolnišnico je nad njeno vilo krožil policijski helikopter. Da bi se izognili gneči novinarjev in fotografov, policija za Britney uporablja posebno kodo. Pravijo ji "paket".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.