Šport > Nogomet
16 ogledov

O'Neill, Schuster in Capello

Martin O'Neill ne želi klubske kariere zamenjati za reprezentančno. Žurnal24 main
V množici številnih kandidatov za mesto selektorja angleške reprezentance se je znašlo tudi ime Martina O'Neilla. Ponudbo je dobil celo Bernd Schuster, FA pa se je ogrela še za Fabia Capella.
Martin O'Neill bi po mnenju britanskih medijev lahko zasedel vroči stolček, toda trener prvoligaša Aston Ville je ugibanja že odločno zanikal. "Svojo prihodnost sem povsem podredil delu  klubu. Pri Aston Villi smo začeli z velikim projektom, ki ga nameravam tudi dokončati, " je dejal O'Neill. "Vem, od kod prihajajo špekulacije o moji kandidaturi. Pred dvema letoma sem se namreč z zvezo res pogovarjal o tej možnosti, vendar sem bil tedaj brez dela, danes pa je moj položaj povsem drugačen," je še dejal O'Neill, ki je mesto trenerja Aston Ville prevzel na začetku letošnje sezone, pred tem pa je svoje delo uspešno opravljal pri Celticu iz Glasgowa.

Berndu Schusterju se v Madridu dobro počuti. © Action Images

 
Angleška nogometna zveza (FA) pa naj bi po pisanju španskega športnega dnevnika Marca mesto Stevea McClarena ponudila trenerju madridskega Reala, Nemcu Berndu Schusterju . Kolumnist Marce Pablo Brotons je zapisal, da je do ponudbe prišlo, vendar naj bi bil 48-letni Schuster zadovoljen pri Realu in naj ne bi imel želje po odhodu s Santiaga Bernabeua. Schusterja pogodba s kraljevskim klubom veže do 2009.

Ob Schusterju naj bi se FA zanimala še za Italijana Fabia Capella , ki ga je vodstvo Reala - kljub osvojitvi španskega prvenstva primera division - junija odpustilo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.