Magazin > VIP
21 ogledov

Možje bolj nestalni kot vreme

Noseča in tretjič poročena Ulrika predstavlja svojega novega moža. Žurnal24 main
Konec osemdesetih let je bila glavni, najbolj seksi razlog za spremljanje vremena v Britaniji iz Švedske uvožena televizijska vremenarka Ulrika Jonsson.

Mlada, lepa, seksi, prsata, nasmejana naravna blondinka s porednim nasmehom in optimističnim očmi, ki je vsako napoved končala z vremenom v kotičku svoje švedske domovine. Ulrika je bila, kot bi rekli Britanci, "sex on legs", seks na nogah. Lepih dolgih nogah. Pa ne samo to – Ulrika tekoče govori švedsko, angleško, francosko in nemško, njena babica pa je bila slavna švedska operna pevka Folke Jonsson.

Spet noseča in poročena
Zdaj štiridesetletna Ulrika, še vedno televizijka in kolumnistka, ki velikokrat piše o potovanju svojih naravnih prsi na jug, je spet v novicah, ker je spet noseča in ker se je spet poročila. Angleški pregovor pravi, da je druga poroka zmaga upanja nad izkušnjo. Če to drži, je Ulrika ali velika optimistka ali pa se poroči s skoraj vsakim moškim, s katerim zanosi. Poročila se je z leto mlajšim Američanom Brianom Monetom, ki je postal njen tretji mož, s katerim pričakuje otroka. Tri otroke že ima – s tremi različnimi moškimi, od katerih se je poročila z dvema. Po prvem zakonu z britanskim snemalcem, ki je trajal pet let, je imela sedemletno razmerje z nemškim hotelirjem. Drugič se je poročila z zmagovalcem televizijskega zmenkarskega programa Mr. Right (nekakšen sanjski, ali vsaj pravi moški), ki ga je vodila. Ta bi moral izbrati dekle s programa, pa ga je zapeljala voditeljica Ulrika. Po dveh letih je bilo zakona konec.


Njena vremenska napoved je bil najbolj pričakovani del dneva. © AFP

 
Afere in težave
Vmes je imela tudi odmevno tajno razmerje z rojakom Svenom Goranom Erikssonom , ki je v Britaniji mlatil po več kot dva milijona funtov na leto za niti ne tako uspešno vodenje angleške reprezentance (uspešnejši je bil pri aferah z ženskami). Imela je tudi razmerje z nogometnim zvezdnikom Stanom Collymorom , ki se je končalo, ker jo je začel tepsti.
V svojem življenjepisu je pisala tudi o znanem televizijskem voditelju, ki naj bi jo posilil v začetku njene televizijske kariere. Čeprav ga ni nikoli imenovala, so imeli na sumu Johna Leslieja , čigar kariera je sicer šla po zlu bolj zaradi kokaina kot obtožb, da je bil seksualni nasilnež.

Je seks odvisnica?
Ulrikin novi, tretji mož, ki je oglaševalski strokovnjak, se spozna na Švedinje, saj je bil z eno že poročen; pa tudi na Švedsko, saj je tam živel. Vsekakor je imela pestro življenje in malokdo je bil presenečen, da je bil njen zadnji, lanski televizijski projekt oddaja Ulrika: Sem seks odvisnica? V njej je poskusila odkriti vso resnico o zasvojenosti s seksom. Ni je. Edinstvena ženska, tale Ulrika. Pa še vedno zelo privlačna.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.