Šport > Nogomet
17 ogledov

Koprčani ostro kaznovani

Koper_sps Žurnal24 main
Nogometni prvoligaš iz Kopra si je pred zimskim premorom prislužil kar precej kazni. Disciplinski sodnik NZS Jernej Klarič se je odločil, da bodo morali "kanarčki" plačati kar 920 evrov.

Nogometni prvoligaš iz Kopra je disciplinskemu sodniku Nogometne zveze Slovenije Jerneju Klariču v dvajsetem krogu Prve Lige Telekom Slovenije naložil precej dela, sebi pa precej kazni. Skupno bodo morali "kanarčki" odšteti kar 920 evrov. Prepozen prihod iz slačilnice na tekmi v Domžalah jih bo stal 500 evrov, 300 evrov kazni so si igralci prislužili z nešportnim vedenjem (štirje rumeni in rdeči karton), 120 pa še pomočnik trenerja Slaven Čuček, prav tako zaradi neprimernega vedenja. Povrh vsega bo moral eno tekmo počivati še vratar Ermin Hasič.

Ob 550 evrov bo tudi lendavska Nafta. Na tekmi proti Livarju ni imela trenerja z ustrezno licenco (250 evrov), zaradi petih rumenih kartonov pa bo odštela še 300 evrov. Ajdovsko Primorje je dobilo opomin zaradi pomanjkljive organizacije tekme s ptujsko Dravo; premalo je namreč bilo pobiralcev žog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.