Šport
12 ogledov

Novinec zadel za zmago San Joseja

Devin Setoguchi (levo) je zadel odločilni kazenski strel, strel Sergeja Zubova ( Žurnal24 main
V severnoameriški hokejski ligi NHL v sredo zvečer Kralji Anžeta Kopitarja niso igrali, je pa na ledu vseeno bilo zanimivo. San Jose je po kazenskih strelih le prišel do zmage nad Dallasom.
 

Liga NHL

Columbus : Chicago 4:2
New Jersey : NY Rangers 2:4
Tampa Bay : Carolina 6:1
Dallas : San Jose 3:4*
Vancouver : Edmonton 0:1*
*po kazenskih strelih

Hokejisti San Jose Sharks so tekmo z Dallasom začeli odlično. Prvo tretjino so dobili prepričljivo s 3:1, a zadetki Toreya Mitchella, Devina Setoguchija in Patricka Marleauja niso bili dovolj za miren zaključek tekme. Hokejisti Dallasa se namreč niso vdali, z dvema goloma v zadnji tretjini so namreč izenačili na 3:3 ter izsilili podaljšek, ki se je končal brez zadetkov. Tekma je bila tako odločena s kazenskimi streli. Za San Jose sta spet zadela novinec Setoguchi in Marleau, uspešen pa je bil tudi njun kolega, vratar Morskih psov Evgenij Nabokov, ki je ubranil strela Sergeja Zubova in Jussija Jokinena. Trener San Joseja Ron Wilson je bil zmage nad Dallasom vesel, po tekmi pa je priznal, da si ne bi upal staviti, da bi Morski psi premagali dallaške Zvezde.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.