Magazin
27 ogledov

Nagrajenca, ki bosta letela v London, sta ...

Nagradna igra EasyJet se spet začenja tretjega aprila! London vas pričakuje! Žurnal24 main
Odtekli ste "prvi krog" nagradne igre EasyJet. Kdo bo torej zelo kmalu z EasyJetom poletel v britansko prestolnico?

Srečna nagrajenca sta M. Winkler in P. Souvent, ki sta prepoznala londonsko znamenitost. Pravilno sta odgovorila, da je bila na fotografiji Buckinghamska palača, uradna rezidenca britanske kraljice Elizabete II. in ena od največjih znamenitosti Londona. Prva dva srečneža sta torej znana in želimo jima le še srečen polet! Letalske vozovnice jima podarja nizkocenovni letalski prevoznik EasyJet.

Vsi drugi pa ne obupajte! Aprila se boste za letalske vozovnice v London lahko potegovali kar dvakrat. Drugi krog se bo začel v četrtek, 3. aprila, ob 13.00, tretjič pa se nagradna igra EasyJet začenja v četrtek, 17. aprila. Imena nagrajencev bomo obakrat objavili sedem dni pozneje, izžrebali pa jih bomo med tistimi, ki bodo pravilno prepoznali londonsko znamenitost na fotografiji in nam poslali odgovor.

Če pa ne morete več čakati in vas London preveč mika, si poceni let rezervirajte že danes ali jutri. V Londonu vam ne bo dolgčas. Zapeljite se s starinskim dvonadstropnim rdečim avtobusom in najstarejšo podzemno železnico na svetu, slikajte se pred rdečo telefonsko govorilnico, vrzite se v travo v Hyde Parku, nagnite vrček piva in se vsaj pretvarjajte, da razumete Britance. In ne jezite se, če bo deževalo. To je pač London! Welcome!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.