Šport
15 ogledov

Davidenko že izpadel

Marcos_Baghdatis_Getty - main Žurnal24 main
Nepostavljeni Ciprčan Marcos Baghdatis je poskrbel za presenečenje v osmini finala zadnjega letošnjega turnirja serije Masters. Izločil je četrtega nosilca Nikolaja Davidenka.

Na najmočnejšem turnirju serije Masters, ki je tudi zadnji letos in odloča o zadnjih dveh potnikih v Šangaj, je za presenečenje poskrbel predvsem nepostavljeni Ciprčan Marcos Baghdatis. V osmini finala je prepričljivo s 6:2 in 6:2 premagal četrtega nosilca Rusa Nikolaja Davidenka. Od ostalih nosilcev sta izpadla še Čeh Tomas Berdych (12), ki ga je premagal petopostavljeni Španec David Ferrer, in Američan James Blake (6), ki je moral priznati premoč Francozu Richardu Gasquetu (10).

Glavni favorit za eno dodatno vstopnico za Šangaj Britanec Andy Murray je brez težav premagal Francoza Santora, podobno je bil tudi drugi nosilec Španec Rafael Nadal boljši od Švicarja Stanislasa Wawrinke. Nekaj več težav je imel Španec Tommy Robredo (8), ki je s 7:5 in 7:5 premagal Argentinca Guillerma Canasa (11).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.