Šport > Nogomet
14 ogledov

Selektor ostal brez stolčka

Odstavljeni Steve Staunton Žurnal24 main
Selektor irske nogometne reprezentance Steve Staunton je v sredo zjutraj izgubil mesto selektorja. Irske mu ni uspelo pripeljati na evropsko prvenstvo leta 2008 v Avstriji in Švici.

Selektor irske nogometne reprezentance Steve Staunton je izgubil mesto selektorja. Pri irski nogometni zvezi so se za tako potezo odločili po tem, ko mu irske izbrane vrste ni uspelo pripeljati na evropsko prvenstvo leta 2008 v Avstriji in Švici. Irska zveza je odločitev o predčasni prekinitvi dogovora s Stauntonom sprejela dve leti pred iztekom pogodbe ter po izredni seji, ki je bila le šest dni po remiju Irske s Ciprom (1:1), ki je zapečatil usodo Stauntonovih varovancev. Osemintridesetletni strateg Staunton je Irsko vodil v kvalifikacijah skupine D, kjer je že znano, da sta si nastop na Euru 2008 priigrali Nemčija in Češka, ki imata po 23 točk, Irska na tretjem mestu jih ima s tekmo manj 16.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.