Magazin > VIP
23 ogledov

Nikoli ne bom stara in debela!

Žurnal24 main
Da se Madonna panično boji staranja, ni nobena skrivnost. Britanski tabloidi pa so se spet razpisali, kako si je Madge "predpisala" še bolj strog in hektičen delovnik.

Prisegla si je namreč, da se ne sme zrediti in do tega cilja naj bi ji pomagal tudi hud delovni tempo. Zvezdnica bo v naslednjih mesecih verjetno ves čas na prvih straneh tabloidov, saj se hitro približuje avgust, ko bo praznovala 50. rojstni dan. A Madonna let ne priznava: "Nočem, da me definira moja starost. Zakaj bi morala starost definirati katerokoli žensko? Ne bom se upočasnila, ne bom izstopila iz dirke, ostala doma in se zredila. Počutim se odlično in kvečjemu še pospešujem vse skupaj. Toliko stvari je v mojem življenju, ki jih moram narediti. Imam svoje delo, otroke, ki jih moram vzgajati, moža, ki ga moram osrečiti, in svet, ki ga moram rešiti. Imam občutek, da je vse zelo nujno. Zdi se mi, da še nisem naredila vsega. Čutim, da hočem več, več in več."

Proti staranju pa se bojuje tudi z naporno telovadbo, makrobiotično prehrano, dolgim spancem ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.