Magazin > VIP
12 ogledov

David in Victoria hočeta domov

Posh in Becks pogrešata Evropo, pravijo njuni prijatelji. Njuni tiskovni predsta Žurnal24 main
Zvezdniška zakonca David in Victoria Beckham hočeta iz Los Angelesa, se šušlja že nekaj časa. Razlog? Življenje v ZDA naj bi ju zelo razočaralo!

Petčlanska družina Beckham se je v sončno Kalifornijo preselila lani poleti, ko je David začel igrati za losangeleški nogometni klub Los Angeles Galaxy. A tudi v Kaliforniji ni vse tako čudovito! Neki "dobro obveščeni" vir, ki je blizu Davidu in Victorii, je razložil: "David je zelo povezan s svojo družino in veliko raje bi živel v Veliki Britaniji. Veliko stvari je šlo drugače, kot sta upala. Oba sta nekoliko razočarana. David ves čas upa, da bo nekdo, neki nogometni klub, zanj plačal več in da bo lahko odšel iz Los Angelesa." Tudi Victoria naj bi si zelo želela vrnitve v Evropo, najraje v London, kjer bi se lahko posvetila modnemu oblikovanju.

Tiskovni predstavniki Victorie Beckham so sicer zanikali, da je par v ZDA nesrečen: "Ne bi mogla biti srečnejša. Nobenega obžalovanja ni." Davidovi tiskovni predstavniki pa pravijo: "On je tukaj, da izpolni pogodbo!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.